پیام سردار زهرایی به مناسبت

سالروز ابلاغ پیام ۹بندی امام خامنه ای

پیاده‌سازی خواسته‌ها و توصیه‌های مقام معظم رهبری در پیام 9 بندی، مسئولیت سنگینی است که بر روی دوش یکایک بازیگران عرصه خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج سازندگی کشور:

بسمه تعالی

یازدهم مردادماه سال 1398 یکی از درخشان‌ترین و ماندگارترین روزها در تاریخ جریان جهادی کشور است. روزی که مقام معظم رهبری پس از دیداری صمیمی با جمعی از جهادگران کشور، پیامی 9 بندی را خطاب به گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی صادر فرمودند تا چشم انداز حرکت‌های جهادی کشور، در اولین سال از گام دوم انقلاب اسلامی تبیین شود. 

عمق نظر و تسلط کامل رهبری عزیز بر حوزه فعالیت گروه‌های جهادی باعث شد تا مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های اجرایی، ساختاری  اخلاقی و معنوی با گفتاری سرشار از محبت و عطوفت، به مخاطبان این پیام ابلاغ گردد.

 آنچه که بیش از هرچیز، صدور این پیام را حائز اهمیت می‌نماید، اعتماد و اعتقاد کامل مقام‌معظم‌رهبری به ظرفیت عظیم جهادگران و امید ایشان به ساختن ایرانی آباد و پیشرو توسط گروه‌های جهادی است. 

عمر 20 ساله اردوهای جهادی و بسیج سازندگی، سرشار از اتفاقات ناب و فراز و نشیب‌هایی است که این جریان را به یکی از مردمی‌ترین و کارآمدترین نهادهای اجتماعی جامعه تبدیل کرده است.

 جریانی منسجم و بهم پیوسته، متشکل از هزاران گروه جهادیِ خدمت‌رسان که در مناطق محروم و دورافتاده، به دنبال رفع فقر و محرومیت و در نهایت، به نمایش درآوردن شعارهای اصیل انقلاب، همچون گسترش عدالت اجتماعی و ارج نهادن به محرومان و مستضعفان هستند.

 بنابراین توجه بیش از پیش دستگاه‌ها و نهادهای متولی به جوانان جهادگر، یکی از اساسی‌ترین نیازهای مدیریت اجرایی امروز جامعه می‌باشد تا قله های متعالی آبادانی، پیشرفت و تمدن سازی کشور، به دست توانمند همین جوانان فتح گردد.

 ابلاغ این پیام، وظیفه گروه‌های جهادی را در قبال جریان سازندگی کشور و آرمان‌های تعالی‌بخش انقلاب صدچندان نموده که مسلماً تحقق انتظارات مقام‌معظم‌رهبری از جهادگران، نیازمند عزمی راسخ و تلاشی مضاعف از جانب گروه‌های جهادی است. 

فارغ از زوایای چندوجهی و عمیق این پیام که می‌بایست مورد تحلیل و بررسی دقیق قرار گیرد، تبیین درست دیدگاه‌های رهبری در این پیام، امری ضروری است. به زبان ساده‌تر، برجسته سازی کلیدواژه‌هایی که روح غالب این پیام را شامل می‌شود.

 کلیدواژه‌هایی همچون بهره‌گیری از ظرفیت‌های بیکران انسانی، دستگیری از محرومان، اهمیت خودسازی و رشد درونی جهادگران، اخلاق محوری و عمل مؤمنانه، جلب مشارکت‌های مردمی، تعامل و شبکه سازی، انعکاس هنرمندانه فعالیت‌ها و در نهایت جان کلام این پیام، یعنی گفتمان‌سازی برای تحقق عدالت و پیشرفت.

 پیاده‌سازی خواسته‌ها و توصیه‌های مقام معظم رهبری در پیام 9 بندی، مسئولیت سنگینی است که بر روی دوش یکایک بازیگران عرصه خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی قرار دارد و پایبندی به این مفاهیم، بی‌تردید ستون‌های خیمه جهادِ خدمت‌رسانی را مستحکم‌تر نموده و جبهه مؤمنان را در مواجهه با مشکلات و موانع به سلاح یقین، بصیرت و اراده، مسلح می‌گرداند. 

 

لازم بذکر است سازمان بسیج سازندگی در راستای محقق ساختن منویات معظم له در این پیام، اقدامات شایان توجهی را در طی چندسال اخیر اجرا نموده است که در ادامه به اهم آنان اشاره خواهد شد:

 برگزاری پویش های موضوعی با رویکرد ایجاد حرکت عمومی در مردم، برگزاری رویداد ملی رویش امید برای ترویج جریان جهادی (ویژه آموزش صاحبان ذهن فعال و زبان گویا) راه اندازی اندیشکده تجلی و تدوین کتاب «گروه جهادی، به مثابه حلقه میانی» با هدف تبیین مبانی اندیشه امامین انقلاب در حوزه جهادی، تلاش در جهت تخصصی نمودن فعالیت های جهادگران از طریق سطح بندی تخصصی گروه های جهادی و نیز راه اندازی زیرساخت های آموزشی گروه های جهادی و همچنین راه اندازی مرکز رسانه ای طنین. 

امید است تا مسئولین و متولیان امر و همه کسانی که در سنگر مقدس جهاد نقش‌آفرینی می‌کنند، با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت‌های موجود، بدون وقفه و با همتی انقلابی، برای اعتلای ایران عزیز گام بردارند چراکه معتقدیم بدون کار جهادی و انقلابی، نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم.