‌توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و بسیج سازندگی امضا

توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار بسیج سازندگی در راستای اجرای سند ۱۰ ساله اعتلای بسیج امروز امضا شد.

توافق نامه همکاری بسیج اقشار با بسیج سازندگی در 23 مین سالروز تشکیل بسیج سازندگی امروز و با حضور سردار معروفی معاون هماهنگی سازمان بسیج سازندگی امضا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی کشور:
سردار محمد زهرایی مسئول بسیج سازندگی در این مراسم گفت: این نهاد انقلابی تنها نهادی است که با خواست مردم در سال ۷۹ شکل گرفت.مسئول بسیج سازندگی در مورد گواهی فنی گروه‌های جهادی نیز گفت: گروه‌های جهادی تخصصی باید دارای گواهی فنی باشند که این گواهی باید از سوی بسیج سازندگی صادر شود.

به گفته زهرایی اولین گروه جهادی در ۱۳ شهریور سال ۱۳۴۷ همزمان با حادثه‌ سیل از سوی مقام معظم رهبری که آن زمان طلبه ۲۹ ساله بود، در خراسان تشکیل شد و برای خدمت رسانی به فردوس اعزام شد.

وی گفت: بعد از ادغام جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی و راه‌اندازی گروه‌های جهادی دانشجویی، مقام معظم رهبری فرمودند، گزارش خوب گروه‌های جهادی باعث شد، بسیج سازندگی راه اندازی کنیم.

مسئول بسیج سازندگی خاطرنشان کرد، گروه‌های جهادی فقط عام نیستند، گروههای تخصصی مانند دندانپزشکی، تعمیرکار لوازم منزل، آرایشگر و سایر تخصصهای در اردوی جهادی خدمات تخصصی و رایگان به مردم ارائه می‌کنند.

سردار زهرایی ادامه داد، گروه جهادی تخصصی ابتدا با دو گروه تخصصی رفت، سال بعد با ۱۱ تخصص رفت، امسال می‌خواهیم با ۲۰ گروه تخصصی گروه‌های جهادی تخصصی به مناطق محروم اعزام کنیم.

به گفته وی ، دو سال قبل که بودجه بسیج سازندگی ۳۲ میلیارد تومان بود، ولی ۳۰ درصد ۱۰ میلیارد تومان محقق شد، در نهایت با منابع مردمی این مبلغ به ۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و خدمات قابل توجه با مردم ارائه شد.

در این مراسم سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین نیز گفت: کار تخصصی امروز مورد نیاز ما است، تنها ۱۲ قشر بسیج مورد نیاز نیست، تخصص‌های دیگر هم نیاز است، مثلا در حوزه سایبری هم نیاز است.

به گفته وی ، فرمان مقام معظم رهبری در سال ۷۹ برای تشکیل بسیج سازندگی، کاملا مشهود بود که ایشان با ادغام جهادسازندگی با وزارت کشاورزی مخالف بودند، ولی در جای دیگر تصمیم گرفته شده بود.

سردار معروفی بیان داشت: کار جهادی تنها به معنای انجام زودتر کارها نیست، بلکه به کارگیری مردم و عبور از نفسانیات خود است. دانشجوی پزشکی که در گروه جهادی داوطلبانه  درساخت سرویس بهداشتی مناطق محروم کار می‌کند، عبور از خود کرده و خدمت جهادی انجام می‌دهد.

به گفته سردار معروفی،‌جهادگرانی که برای خدمت به خلق الله داوطلبانه به مناطق محروم اعزام می‌شوند و بعد دچار سانحه شده و آسمانی می‌شوند،‌در واقع شهید محسوب می‌شوند،‌هر چند هنوز این افراد شهید محسوب نشده‌اند.

معاون هماهنگی سازمان بسیج گفت: در کمک مومنانه حضرت آقا فرمودند، رزمایش کمک مومنانه باشد که دیگران هم تشویق شوند.

وی به کار بزرگ بسیج سازندگی در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: حضور بسیج باعث دلگرمی مردم به انقلاب و اسلام می‌شود.