صندوقهای قرض الحسنه الگوی اثر بخش و قابل تکثیر اقتصاد مردمی بسیج است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی کشور؛
سردار محمد زهرایی بیان کرد: قرضالحسنه در نظام اخلاقی مکتب اسلام دارای جایگاه والایی است؛ بهنحوی که خداوند منان در قرآن کریم میفرماید: «کیست که خدا را قرضالحسنه دهد تا خدا بر او چندین برابر بیفزاید.» قرضالحسنه بهعنوان یکی از مهمترین و اساسیترین ابزارهای تأمین مالی از اهمیت ویژهای برخوردار است و برای توسعه و ترویج آن نیازمند فرهنگسازی و جلب مشارکت عموم مردم و همچنین حمایتهای جامعه خیرین، سازمانهای مردمی و نهادهای حمایتی خواهد بود. بنابراین نامگذاری این روز اختصاصی به قرضالحسنه و تدوین برنامههای فرهنگی به ترویج و بسط این فرهنگ کمک میکند.
وی افزود:قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج با سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری در حوزه اتکا به اقتصاد مردمی و بهره گیری از ظرفیت ها و توان داخلی کشور با هدف پشتیبانی و رفع موانع تولید طرح صندوقهای قرض الحسنه مردمیار اشتغالزا را جهت بستر سازی بانکداری
اسلامی اجرا کرده است.
سردار زهرایی بیان کرد: اشتغال زایی مهم ترین رویکرد صندوق های قرض الحسنه مردمی بسیج سازندگی است. و از طریق این صندوقها تاکنون ۲۵۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
مسئول بسیج سازندگی افزود: 14 اسفند روز پاسداشت سنت زیبای قرضالحسنه برهمه مدیران و اعضای صندوقهای قرضالحسنه بعنوان سفیران اشاعه این فرهنگ زیبا و تسهیلگران اقتصاد مقاومتی بعنوان افسران حافظ این صندوق ها مبارک باد.