صندوق های قرض الحسنه؛ محرک رونق کسب و کار خرد و خانگی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد؛ صندوق های قرض الحسنه مردم یار مردم محور که با هدف ایجاد اشتغال و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی برای کمک به بهبود معیشت مردم تشکیل شده توسط اعضا در مناطق روستایی، محلات شهری و عشایر تشکیل و آورده اولیه و تصمیم گیری نیز بوسیله خود افراد صورت می گیرد.
در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و کمک به اشتغال خرد و خانگی حوزه اقتصاد مقاومتی قرارگاه بسیج سازندگی، پیشرفت و آبادانی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد اقدام به حمایت از صندوق های قرض الحسنه از حیث اعزام تسهیلگر به نواحی مختلف استان برای راهنمایی، آموزش و تسهیلگری و رایزنی با بانک های عامل جهت اعطای تسهیلات تشویقی می نماید.
به منظور اطلاع از روند اعطای تسهیلات و تأثیر آن در رونق کسب و کار خرد و خانگی ، جلسه کارگروه اشتغالزایی صندوق قرض الحسنه مردم یار مردم محور شهرستان گچساران با حضور دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی، پیشرفت و آبادانی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این شهرستان برگزار شد.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ، پیشرفت و آبادانی سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد در جلسه کارگروه اشتغالزایی صندوق های قرض الحسنه مردم یار مردم محور شهرستان گچساران با اشاره به سابقه تشکیل صندوق های قرض الحسنه اشتغالزایی مردم یار و مردم محور، گفت: صندوق های قرض الحسنه اشتغالزایی مردم یار و مردم محور ازنیمه دوم سال 96 شروع به فعالیت کرده و تاکنون تعداد 687 صندوق با تعداد 26 هزار و 606 نفر عضو تشکیل شده اند که از حیث کمی و کیفی در سال های 1400 و 1401 حائز رتبه برتر کشور گردیده است.
دکتر حسین پسنده با بیان اینکه در سال جاری تعداد 87 صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی مردم یار و مردم محور تشکیل شده است، ادامه داد: بسیج سازندگی در شهرستان گچساران توانسته است با تعامل و انعقاد تفاهم نامه با بنیاد مسکن و استفاده از ظرفیت تسهیلگران این بنیاد ، تعداد 22 صندوق را در چهارماهه نخست امسال راه اندازی نماید.
وی با تقدیر از تعامل و حمایت خوب صندوق کارآفرینی امید ازصندوق های قرض الحسنه ، اظهار داشت: حمایت صندوق کارآفرینی امید موجب پایداری صندوق های قرض الحسنه خرد محلی شده و مبلغ 5 میلیارد تومان تسهیلات جهت رونق کسب و کارهای خرد خانگی به این صندوق ها تزریق گردیده است.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ، پیشرفت و آبادانی سپاه فتح استان از اعطای بیش از 6500 فقره تسهیلات جهت رونق کسب و کار خرد و خانگی خبر داد و با اشاره به تأثیر راه اندازی صندوق های قرض الحسنه در زمینه اشتغال پایدار و رونق کسب و کار ، ادامه داد: صندوق های قرض الحسنه منجر به تشکیل 82 تعاونی و 59 بازارچه فروش محصولات تولیدی در سطح استان شده اند که این امر برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب و کار خرد و خانگی بسیار موثر بوده است.
گفتنی است در پایان این نشست دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ، پیشرفت و آبادانی سپاه فتح استان به همراه جانشین سپاه ناحیه گچساران از طرح موفق اشتغالزایی در شهرستان گچساران بازدید کردند.
انتهای پیام/