جهاد ادامه دارد

اجرای طرح شهید عجمیان ۲ در مناطق محروم اهواز با هدف شاداب‌سازی مدارس

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز از اجرای طرح شهید عجمیان ۲ در مناطق محروم اهواز با هدف شاداب‌سازی و نوسازی مدارس و ارتقای سطح آموزشی در سطح استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج سازندگی خوزستان، سرهنگ پاسدار حسین نیسی‌زاده روز سه‌شنبه به همراه مسئول مجمع جهادگران کشور در حاشیه بازدید از اجرای طرح شهید عجمیان ۲ در منطقه عین ۲ اهواز اظهار کرد: در راستای شاداب‌سازی محیط‌های آموزشی در مناطق محروم، ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) غرب اهواز با همراهی مجمع جهادگران کشور، اجرای این طرح را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: امروز در منطقه کم‌برخوردار ملاشیه، گروه‌های جهادی مشغول اجرای عملیات شاداب‌سازی و رنگ‌آمیزی یکی از مدارس این منطقه هستند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز ادامه داد: هدف از این اقدامات، ایجاد محیطی مناسب‌تر و با نشاط‌تر برای تحصیل دانش‌آموزان است.

وی تصریح کرد: در سه‌ماهه نخست سال جاری، یازده مدرسه در مناطق کم‌برخوردار مورد بازسازی و رنگ‌آمیزی قرار گرفته‌اند که این اقدامات با همت جهادگران بسیجی و در تعامل با آموزش‌ و پرورش انجام شده است.

سرهنگ نیسی زاده بیان کرد: برنامه‌ریزی برای بازسازی و شاداب‌سازی ۹ مدرسه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که در ادامه اجرای طرح شهید عجمیان ۲ به انجام خواهد رسید.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز اضافه کرد: هدف این است که با مهیا کردن فضاهای آموزشی مناسب، گامی مؤثر در رفع مشکلات آموزشی مناطق محروم برداریم و در کنار مسئولان آموزش‌وپرورش، سال تحصیلی جدید را برای دانش‌آموزان این مناطق با امید و انگیزه آغاز کنیم.

به گزارش ایرنا، پیش از این محمد سعیدی پور مدیرکل نوسازی، مدارس استان خوزستان در خصوص اجرای این طرح عنوان کرده بود که ۱۷ منطقه آموزشی جهت اجرای طرح شهید عجمیان بامشارکت بسیج سازندگی وتوسط گروه های جهادی مشخص شده‌ است.

مرحله دوم طرح شهید عجمیان در استان خوزستان با هدف شاداب سازی و بهسازی ۱۲۰۰ کلاس درس، با همت نوسازی مدارس و همکاری ادارات آموزش و پرورش، قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و گروه های مردمی و جهادی در حال اجرا است.

در سال گذشته و در مرحله اول این طرح شهید عجمیان ۱۲۴ مدرسه در استان شاداب‌سازی و بهسازی شدند.