مدیر حوزه‌های علمیه:

اقدامات گروه‌های جهادی و درمان برای مقابله با کرونا تحسین‌ برانگیز است

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: در کمک‌های مؤمنانه و تعاون، جامعه ما بیدار شد و در کنار هم قرار گرفت و به فریاد هم رسید، گروه‌های جهادی در کنار بیماران قرار گرفتند و همراه با پرستاران و پزشکان برای مقابله با کرونا به میدان آمدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، آیت‌الله علیرضا اعرافی در اختتامیه همایش کرونا و زندگی مؤمنانه که به ‌صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: اسلام در گفتار بر پرهیز از ناسپاسی و عدم حرمت ‌شکنی و حفظ حرمت‌ها در سخت ‌ترین شرایط تأکید دارد.

وی افزود: نظام اخلاقی، رفتاری، حقوقی و فقهی و برون آمدن از فردگرایی و نگاه اجتماعی داشتن و فریاد رسی مردم و تعاون اجتماعی و همچنین نظام قولی و ادب زبانی و سخن زیبا و خالی از شکایت و همراه ادب با دیگران از مؤلفه‌ های اصلی تاب ‌آوری اسلامی است.

مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: در کمک‌ های مؤمنانه و تعاون جامعه ما بیدار شد و  در کنار هم قرار گرفت و به فریاد هم رسید، گاهی گروه‌های جهادی ما در کنار بیماران قرار گرفتند و همراه با پرستاران و پزشکان آمدند و بیش از اعضای خانواده، ایثار و فداکاری کردند که در الگوی کشور ما تجلی یافت.

امام ‌جمعه قم عنوان کرد: این حوادث گاهی کفاره گناهان و گامی برای تعالی بشر است، همه این امور آزمون و هم اینکه دست قدرت الهی بالای سر بشریت است و می‌تواند در پس این حوادث سخت و دشوار درخشش‌ها و برکاتی عاید بشر شود.

عضو فقهای شورای نگهبان با تأکید بر اینکه کرونا تلنگر و بیدارباش بزرگی برای جامعه بشری بود، تصریح کرد: کمتر حادثه‌ای در این ابعاد سابقه داشته باشد و این حجم و دامنه گسترده این بلای عمومی و جهانگیر، بشر را با پرسش‌های نو و شرایط جدید مواجه کرده و همه این‌ها نیازمند تدبیر و مواجهه عالمانه و اندیشمندانه است.

آیت‌الله اعرافی خاطرنشان کرد: اولین موضوع در تاب ‌آوری اسلامی، عبارت از مؤلفه دانشی و بینشی و تبیین درست از حادثه است، پایه تاب‌آوری آدمیان و مقاومت در مقابل حوادث و چالش‌های زندگی به این مؤلفه اول برمی‌گردد.