به بند کشیدن محرومیت توسط نینجاهای جهادگر
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1399-05-27/%D9%BE%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D9%86%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7.jpg?itok=dU6O1Hhq)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی: باشگاه یگان تکاور با مرکزیت کرج توانسته است مأمنی برای 18 هزار جوان کشور شده و از آنها جهادگرانی پرورش بدهد که به جنگ با محرومیت ها رفته اند تا شادی را به دل مردم بلادیده بازگردانند. بهار که می شود غالب مردم بار سفر بسته و خود را به طبیعت چهار فصل کشور می سپارند، برخی شهرهای سیاحتی – زیارتی را انتخاب کرده و عده ای هم راه فرنگ را گز می کنند یا زیر باد کولر شـیفت های کاریشـان را سـپری می کنند اما در این بین هسـتند افرادی که خیر دنیا و آخرت را خدمت به محرومین و نشاندن لبخندی بر لبان آنها می بینند. جوانانی که مصداق بارز آیه های قرآنند، در قالب گروه های جهادی دل به دریای سختی ها زده و تلاش شبانه روزیشان زدودن غبار مشکلات و محرومیت ها از چهره مناطقی است که کمتر مورد توجه متولیان امر قرار گرفته است، جهادگران با مشاهده مردمی که گرفتار رنج و درد شده اند نمی توانند از پای بنشینند و برای برطرف کردن آن تمام ظرفیت های خود را به کار می گیرند. در کوچکترین اسـتان کشـور اراده های بزرگی وجود دارد که آن را در کمتر مسـئولی می توان دید، اراده هایی که توانسته است بسیاری از جوانان را گرد هم آورده و آنها را به عنوان سـربازان آماده به خدمت در خط مقدم مقابله با سـختی ها نگاه دارد، یگان تکاور (پسران نینجا) در کرج یکی از همین مصادیق جهاد برای خدا و خدمت به خلق است.
5 سال پیش باشگاه یگان تکاور کرج در منطقه میدان سپاه به سمت 3 راه رجایی شهر شکل گرفت، ابتدا فعالیت های ورزشی در رشته نینجوتسو نینجا را دنبال می کرد تا اینکه بلایای طبیعی گریبانگیر مردم شد، آن زمان بود که یگان تکاور نتوانست بی تفاوت باشد و پا به عرصه خدمت رسانی به محرومین گذاشت. عازم پلدختر، جنوب و خرم آباد شدند، با هزینه هایی که از صندوق باشگاه شان جمع آوری می شد به نیازمندان کمک کردند و تا همین دو ماه پیش هم تمام تکاپویشان جمع آوری کمک برای سـیل زدگان بود تا اینکه یک ویروس خواب و آرامش را از چشـم مردم کشـور گرفت. یگان تکاور فاز خدمت خود را تغییر داد و این بار به مبارزه با کووید 19 برخاست.
خدمات نینجاها به زبان خودشان
محمدرضا ترکاشـوند مسـئول کمیته آموزش کل کشـور در رشـته نینجوتسـو نینجا می گوید؛ با پول لباس عید اعضای باشگاه، دستگاه سم پاش و لباس هایی برای ضدعفونی کردن معابر کرج خریداری کردیم. داخل باشگاه صندوق داریم، هر کدام از بچه ها به صورت شاخ های از دوست، فامیل پول جمع آوری کرده و پایان ماه یک مبلغ به صندوق باشـگاه واریز می شـود. برای شـهریه جهادگران تخفیف قائل شـده ایم و برخی از دوره ها را رایگان برگزار می کنیم تا بتوانیم بسته هایی بهداشتی یا غذایی برای محرمان تهیه کنیم. پارچه نانو خریداری کردیم و به واسـطه شـیوع کرونا یک میلیون ماسک تولید کردیم، مادر اعضای باشگاه در قالب اکیپ های جهادی اقدام به تولید ماسک کرده و فرزندانشان در ضدعفونی معابر ما را همراهی می کنند.
روز گذشته قریب به 13 هزار ماسک در منزل 40 نفر از جهادگران دوخته شد. باشگاه برای عید 200 پک 350 هزار تومانی مواد غذایی از جمله گوشت، ماکارونی، رب، روغن، برنج، لپه و ... را تهیه و در مناطق محروم البرز پخش کرد. برای ضدعفونی معابر با دو دسـتگاه سـم پاش کارمان را شـروع کردیم، هر دستگاه را با قیمت 400 هزار تومان خریداری کردیم، با توجه به اینکه تعداد جوانان ما زیاد بودند صندوق تشکیل دادیم و هزینه برای سمپاش جمع کردیم. با همکاری بسیج سازندگی (سرهنگ ترکاشوند) یک خیر (آقای عاشری) پیدا کردیم، این شـخص به ما دسـتگاه کارواش، دسـتگاه پمپ آب و ... هدیه داد با این اقدام روحیه جهادی بچه های ما را بالاتر برد. پس از اینکه نفرات بیشتر شد 22 سم پاش تهیه کردیم و 45 ماشین سواری، 2 موتوربرق، 2 دستگاه و 4 وانت را پای کار آوردیم و در حال حاضر ظرفیت پاک سازی 6 منطقه کرج را به صورت همزمان داریم.
جهادگر 10 ساله تا 72 ساله
گروه ما از 10 سال تا 72 ساله دارد و نسبت به سن، از آنها مطالبه می شود، کسانی که سن پائین 10 الی 15 ساله دارد به ساخت کلیپ برای باشگاه، کرونا و دیگر موضوعات می پردازند و آن را در سه کانال بزرگ منتشر می کنند. بزرگ ترها هم بانی گروه ما هستند و از خودرو تا هزینه بنزین را هم تأمین می کنند. به هیچ نهادی وابسـته نیسـتیم و از طرف باشـگاه جهیزیه هم برای اقشار کم درآمد تهیه می کنیم. اسـتاد اکبر فرجی بنیانگذار سـبک نینجوتسـو، پدر نینجاهای ایرانی و اولین نینجای کشـور هم در کشـور ما را در مقوله ورزش حمایت می کنند. بچه های ما آموزش دیده اند و حتی بانوان ما در برنامه عصر جدید حضور پیدا کرده اند، پسران نینجا هم به زودی در عصر جدید حضور پیدا میکنند. اخیرا ً هم فرشتگان نینجا در برنامه استعدادیابی احسان علیخانی زنگ طلایی گرفتند. شخصا ً 19 سال سابقه فعالیت در ورزش های رزمی دارم، ما در سراسر کشور به ورزشکاران آموزش رزمی می دهیم، هر باشگاه یک ستاد تشکیل داده است و فعالیت های جهادی را هم در قالب این ستاد انجام می دهد.
13 هـزار نفـر کارت عضویـت نینجوتسـو نینجا دارند که 3 هزار نفر آن ها را بانوان تشـکیل می دهنـد امـا اگـر بـدون کارت عضویت در نظر بگیریم بیـش از 18 هزار نفر را در کشـور پوشـش داده ایم. بنده سرپرسـتی استان ها را برای تشکیل اکیپ های جهادی کشور را بر عهده گرفته ام، در مجموعه من 250 تا 300 نفر کار می کنند و 190 نفر آنها در تیم جهاد کرج مشغول هستند. ایـن اکپیـپ بـا هر اتفاقی که در جامعـه می افتد اول آموزش می بیند و سـپس وارد عمل می شوند. اولین گام در ورزش رزمی اخلاق و ادب است و این دو به ما یاد می دهد که جدا از پرورش جسم، روحمان را پرورش دهیم و دست مردم را بگیریم. عقیده ما این است زمانی که درب یک باشگاه باز می شود باید درب یک زندان بسته شود. کلاس های اخلاق و فرهنگی در باشگاه برگزار می شود، هیئت حسینی داریم، حتی یک بار هیئت نگرفتیم و هزینه آن را صرف خرید پک لوازم التحریر برای محرومان در قالب 400 کیف با لوازم داخل آن کردیم.