مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا ؛

فعالیت ۳۵ هزار نفر از بسیجیان استان در قالب پنج هزار و ۷۰۰ گروه جهادی /حفظ کرامت انسان ها در توزیع بسته های حمایتی مد نظر ماست

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا گفت؛ در حال حاضر ۳۵ هزار نفر از بسیجیان آذربایجان شرقی در قالب پنج هزار و ۷۰۰ گروه جهادی از آغاز شیوع بیماری کرونا بدون هیچ چشم داشتی فعالیت می نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، محمد اسکندری در نشست با خبرنگاران که به مناسبت سالروز تأسیس بسیج سازندگی، برگزارشده بود افزود؛ سابقه حضور بسیج سازندگی در دوران دفاع مقدس و همچنین در دوران سازندگی کشور در روستاها و مناطق مختلف کشوری در حوزه های مختلف عمرانی، آبادانی، فرهنگی، اقتصادی بی شمار بوده و هنوز آثار اقدامات بزرگ خدمت رسانی در بسیاری از روستاهای کشور به چشم می خوردو بسیج سازندگی توجه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته کشور داشته و در این عرصه نقش بی بدیل را ایفا می کند .

سرهنگ اسکندری تصریح کرد ؛فلسفه وجودی این نهاد مردمی استفاده از ظرفیت‌های بالقوه و تبدیل آن به بالفعل می باشد و عمده هدف در شرایط کنونی توجه به اقتصاد مقاومتی و کاربردی کردن آن از امکانات داخلی و بومی برای کاهش وابستگی می باشد .
وی با اشاره به تلاش گروه‌های جهادی در طول سال اظهار داشت: با مشاهده  بیماری کرونا در کشور از اولین ساعات  پدافند زیستی امام رضا (ع) به صورت تمام وقت و شبانه روزی شروع بکار کرد و حتی لحظه  تحویل سال نیز از ارایه خدمات و همکاری کوتاهی نکردند .

این مقام مسول در بسیج سازندگی تاکید کرد: همچنان که بسیج سازندگی دردهه ۶۰  گام های بزرگی در راستای ریشه کنی فلج اطفال برداشتند و در ریشه کن شدن زبانزد عام و خاص شدند در مبارزه و مهار بیماری کرونا نیز این روزها دست کمی از دهه ۶۰ ندارند.
اسکندری ادامه داد: از اولین روزهای شیوع بیماری کرونا، ۱۰۵ هزار بسته معیشتی در سطح استان پخش شده که اگر  آمار بسته‌های توزیع شده از نیمه شعبان و همزمان با شروع رزمایش مواسات را با ارزش ریالی در نظر بگیریم به بیش به ۷۵ هزار مورد می‌رسد.

وی ارزش بسته‌های توزیع شده از ابتدای بیماری کرونا تاکنون را ۲۲.۶ میلیارد تومان دانسته و گفت: در آستانه ورود ماه رمضان ۴۰ هزار بسته توزیع شده و در گام دوم همزمان با میلاد امام حسن (ع) در سطح تمامی پایگاه‌های مقاومت و در گام سوم همزمان با عید سعید فطر شاهد توزیع بسته‌های معیشتی به افراد مشمول شناسایی شده خواهیم بود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا در ادامه خبر از فعالیت و تلاش ۳۵ هزار نفر از بسیجیان استان در قالب پنج هزار و ۷۰۰ گروه جهادی همزمان با آغاز بیماری کرونا در این استان داد.

وی عنوان کرد: در راستای مقابه با کرونا، ۲۱۲ کارگاه تولید ماسک در سطح استان توسط این جهادگران فعال شد که منجر به تولید ۲/۵نیم میلیون ماسک تاکنون تولید شده است.

اسکندری خبر از تدبیر بسیج سازندگی برای افراد آسیب پذیر درماه های اخیر شیوع  کرونا داد و افزود، پایگاه‌های مقاومت در محلات ،شناسایی افراد آسیب دیده اقتصادی از کرونا را برعهده گرفتند که بانک اطلاعاتی جامع نیز در این زمینه بدست آمد و در مجموع، ۸۴ هزار نفر فرد آسیب دیده اقتصادی شناسایی شد و با حفظ کرامت انسان ها کمک های لازم و بسته های حمایتی ارایه شده است .

رئیس  بسیج سازندگی سپاه عاشورا  یادآورشد ؛در گام‌های بعدی سعی در تهیه بسته‌های معیشتی برای این افراد خواهد شدبه طوری که نهادی مردم نهاد و سازمان ها هم برای دستیبای به این مرجع و اطلاعات به ما مراجعه می کنند .

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا خاطر نشان شد ؛در حوزه سلامت هم برای کمک به کادر بیمارستانی اقدامات خوبی به عمل آمد و دربحث قانون فاصله گذاری اجتماعی نیز گروه‌های بسیجی واردعرصه شده  ودر این اثنا تفاهم نامه های  با علوم پزشکی تبریزمنعقد گردید .

وی از وجود دو هزار و ۶۳۲ گروه جهادی محله محور خبر داد و گفت: مقرر شده است در سال ۹۹ با برنامه ریزی ها بعمل آمده بیش از هزار و ۱۹۳ گروه جهادی دیگر به این مجموعه افزوده شود.

سرهنگ اسکندری در خصوص پروژه های عمرانی و فنی بسیج سازندگی هم افزود: اجرای ۹۴۴ پروژه عمرانی با اعتبار ۷۱۲ میلیارد ریال از دیگر فعالیت‌های بسیج سازندگی می باشد که به دست فرزندان این مرز و بوم اجرایی گرده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا  با اشاره به فعالیت  این نهاد در حوزه اشتغالزایی و صندوق‌های قرض الحسنه در سطح استان یادآور شد: درکل ۸۵۵ صندوق قرض الحسنه با مشارکت مردم شکل گرفته که ۴۹ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستندو حدود هزار میلیارد ریال نیز تسهیلات اشتغالزایی برای جوانان کارآفرین و مشاغل خانگی تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

گفتنی است ؛طرح بسیج سازندگی حاصل اندیشه والای امام خامنه ای عزیز است که در تاریخ هفدهم اردیبهشت هزار و سیصدو هفتادو نه توسط معظم له به منظور هویت بخشیدن و شخصیت دادن به جوانان و برنامه ریزی جهت مشارکت دادن آنان در سازندگی و توسعه عرصه های عمرانی ، کشاورزی و منابع طبیعی روستاها و مناطق محروم با همکاری مشترک وزارت جهاد کشاورزی و نیروی مقاومت بسیج اعلام فرمودند .

این طرح با اهدافی چون بهره گیری از اوقات فراغت جوانان و فراهم کردن زمینه و عرصه مناسب جهت فعالیت آنان ، تسریع در اجرای فعالیتهای بخش کشاورزی ، آموزش و افزایش مهارت جوانان و دانش آموختگان این بخش و در نهایت افزایش تولید و درآمد روستائیان برنامه ریزی شده است که اثرات اقتصادی و اجتماعی ذیل حاصل این حرکت است .

– اجرای طرح از بعد اجتماعی باعث مشارکت عملی و نهادینه شدن فرهنگ مشارکت ، برقراری ارتباط شغلی و تحصیلی در طول دوره برگزاری ، ایجاد روحیه خلاقیت و مسئولیت پذیری در جوانان ، تقویت انگیزه های معنوی ، ایجاد محیطی سالم برای گذراندن اوقات فراغت ، توجه به جنبه های آموزشی و ارائه آموزش های تخصصی به صورت عملی و تقویت حس اعتماد به نفس در میان جوانان می گردد .

اجرای این طرح از نظر اقتصادی باعث افزایش بهره وری نیروی کار ، تربیت نیروی انسانی ماهر ، ایجاد و تقویت فرصت های شغلی و زمینه سازی برای ایجاد شغل ، افزایش مهارت های شغلی افراد، توسعه بخش کشاورزی ، بهبود نظام اجرایی و اداری با توجه به سیاست های دولت و جهت گیری های برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور ، بهبود تشکیلات دولتی و واگذاری امور به مردم، افزایش فعالیت های سازندگی ، توسعه پایدار کشاورزی و حفاظت از منابع طبیعی تجدید شونده ، صرفه جویی در هزینه های اجرایی طرح با استفاده از نیروهای بسیجی و در نهایت ایجاد درآمد هر چند ناچیز برای شرکت کنندگان در طرح می شود .