مدیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج عنوان کرد؛

طرح دهکده اقتصاد مقاومتی الگوی اثر بخش بسیج سازندگی

دهکده اقتصاد مقاومتی طرحی نو با بازده اقتصادی بالا و جز پروژه های فرابخشی و چند منظوره و الگوی اثر بخش قابل تکثیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی؛ فرهی مدیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج گفت: دهکده اقتصاد مقاومتی طرحی نو با بازده اقتصادی بالا و جز پروژه های فرابخشی و چند منظوره و الگوی اثر بخش قابل تکثیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج  است.

در راستای تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولیدات داخلی و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و برای ایجاد تحرک در اقتصاد، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ایجاد فضای رقابتی بین آنها، دهکده اقتصاد مقاومتی در سطح کشور راه اندازی می شوند. خروجی دهکده اقتصاد مقاومتی منجر به الگوی نمونه کارآفرینی و اشتغال در سطح کشور است و این مراکز در راستای تکمیل  زنجیره ارزش، کارآفرینی و تولید، آموزش متقاضیان می تواند قدمی در جهت شکوفایی نظام اسلامی برداشته و به عنوان کانون حمایت از ایده پردازی و مرکز توسعه کسب و کارهای اقتصاد مقاومتی است.

فرهی با اشاره به طرح راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی که از سوی سپاه در حال اجرا است، گفت: این طرح، طرحی نو با ظرفیت اقتصادی بسیار بالا است که باید همه دستگاه‌های اجرایی کشور فراتر از وظایف خود همکاری کنند و تنها نباید بار مسئولیت آن به سپاه واگذار شود.کارآموزان در دهکده اقتصاد مقاومتی با شیوه‌های نوین  تحت عنوان کارآفرینی دانش‌بنیان آشنا می‌شوند تا بتوانند با استفاده از منابعی که در اختیار دارند بهره‌وری تولید را افزایش دهند.

فرهی تصریح کرد: دهکده اقتصاد مقاومتی، محل تقاطع دو طیف مختلف از افراد شامل کارآفرینان حرفه‌ای و کارآفرینان جوان است،‌ کارآفرینان جوان صاحب ، به تدریج با مهارت‌های لازم آشنا شده و ظرف مدت 2 تا ۳ سال از توانمندی، ریسک پذیری و دانش و اطلاعات لازم برای ورود حرفه‌ای به تولید برخوردار خواهند شد و می‌توانند کسب و کار مستقل و سودآوری را مستقلاً تأسیس و اداره کنند.

فرهی افزود: یکی دیگر از جوامع هدف این دهکده ها اعضای صندوق های قرض الحسنه اشتغال زا ، تعاونی های تولیدی و توزیعی و گروه های جهادی اقتصادی بسیج سازندگی خواهد بود.

مدیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج عنوان کرد: مسئله اشتغال سربازان پس از پایان دوره خدمت و مهارت آموزی سربازان در راستای و نیز ارتقای دانش و مهارت جوانان یکی از اولویت‌های سپاه است. از این رو سربازان از جمله دیگر مخاطبان دهکده های  اقتصاد مقاومتی هستند.

وی افزود: این نوع پروژه فرابخشی و چند منظور الگوی اثر بخش قابل تکثیر بسیج سازندگی است و باید همه برای اجرا و پیشرفت آن همکاری لازم را داشته باشند. در حال حاضر در استانهایی از قبیل سمنان ، مازندران ، کرمانشاه، قم، قزوین و اردبیل دهکده های اقتصاد مقاومتی ایجاد شدند و با توکل به خدا در سال جاری یکی از برنامه های الویت دار قرارگاه اقتصاد مقاومتی، راه اندازی این دهکده ها در سراسر کشور است.