همکاری دفتر آستان قدس رضوی با آموزش و پرورش ملایر/ آموزش دانش‌آموزان مناطق محروم

مدیر اداره آموزش و پرورش ملایر از همکاری مطلوب دفتر آستان قدس رضوی شهرستان با آموزش و پرورش در راستای آموزش به دانش آموزان مناطق محروم خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، از ملایر محمدرضا بشری ظهر امروز در شورای معاونان آموزش و پرورش ملایر با اشاره به فعالیت‌های متنوع  دفتر آستان قدس رضوی در شهرستان ملایر اظهار کرد: در این راستا همکاری‌های خوبی در حوزه‌های مختلف با ما صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه این همکاری با آموزش و پرورش در راستای آموزش به دانش‌آموزان مناطق محروم بوده است افزود: طبق هماهنگی‌ بین آموزش و پرورش و دفتر آستان قدس رضوی علاوه بر کلاس های مشاوره‌ای، برگزاری کلاس‌های کنکوری و تقویتی دوره‌های اول و دوم متوسطه و آموزش در دوره ابتدایی در حال برگزاری است.

مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه آنچه برای ما مهم است فهم بیشتر محتوای برنامه درسی و بحث خودارزیابی دانش‌آموزان است گفت: از هر طرحی که در این راستا ما را یاری کند استقبال خواهیم کرد.

مسئول کانون تعلیم و تربیت دفتر آستان قدس رضوی در شهرستان نیز با بیان اینکه کانون تعلیم و تربیت در دو حوزه آموزش و پرورش مبتنی بر تربیت اسلامی فعالیت می کند گفت: سعی ما بر این است تا با استعانت از حضرت رضا(ع) نسبت به جبران دروس عقب‌مانده دانش‌آموزان محروم و رشد تحصیلی آنان اقدامات موثری انجام دهیم.

عباس شیری افزود: خادمیاران کانون تعلیم و تربیت با توجه به شیوع بیماری کرونا تمام همت خود را به کار گرفته تا از طریق فضای مجازی در مقاطع ابتدایی و متوسطه به صورت برنامه منظم در کنار دانش‌آموزان محروم باشند.

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش ملایر نیز به کسب رتبه‌های برتر استانی مسابقات قرآن و عترت توسط دانش آموزان ملایری اشاره کرد و گفت: دانش آموزان امسال با کسب ۴۰ رتبه بیشترین رتبه های برتر مسابقات قرآن و عترت استان همدان را کسب کردند.

مسلم بیات با بیان اینکه مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزی همه ساله در رشته‌های مختلف از سطح مدارس تا مرحله کشوری برگزار می‌شود افزود: امسال با توجه به شرایط کرونا و غیر حضوری بودن مدارس این مسابقات نیز به صورت غیر حضوری برگزار شد.

وی با اشاره به شرکت بیش از ۸ هزار دانش آموز ملایری در این مسابقات تصریح کرد: مسابقات قرآن و عترت در رشته های حفظ عمومی، حفظ ویژه تفسیر، قرائت، تحقیق و ترتیل، نهج‌البلاغه، صحیفیه سجادیه، احکام، اذان و مداحی ویژه برادران، و انشای نماز برگزار و یک‌هزار و ۵۰۰ نفر به مرحله شهرستانی راه یافتند که بعد از رقابت مرحله شهرستانی ۹۰ دانش‌آموز در رشته‌های مختلف به مرحله استانی مسابقات راه یافتند.

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه در این مسابقات استانی ۱۳ نفر رتبه اول، ۱۵ نفر رتبه دوم و ۱۲ نفر نیز حائز رتبه سوم شدند تصریح کرد: نفرات برتر این مسابقات در تیرماه در مرحله کشوری به صورت غیرحضوری با برگزیدگان سایر استان‌ها رقابت می‌کنند.