سپاه و بسیج سازندگی پای کار است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، سرهنگ سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا امروز در جلسه جهش تولید در دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری مرکز مازندران اظهار کرد: ۳۸ عنوان پروژه در حوزههای مختلف منتهی به تولید را در دستور کار اجرایی داریم، بسیج سازندگی پای کار است، در بحث البسه موضوع بسیار پیچیده است، به سادگی نمیتوان ورود پیدا کرد، قاچاق و مقاومت گستردهای در این حوزه در کشور داریم.
وی اعلام کرد: بخشی از ابتذال در جامعه مرتبط به همین موضوع است، باید طی جلسات متعدد با کار جهادی مرتبط با بحث اشتغال است با همکاری اصناف فکرهایی بکنیم.
برای استفاده ظرفیت اقتصادی و فرهنگی همصدایی لازم است
هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای استان مازندران هم، ابراز کرد: آثار رونق اقتصادی را تنها با همکاری استاندار، دستگاه قضایی و دستگاههای مربوط خواهیم دید، ما به لحاظ رسانهای در حوزه فرهنگسازی در راه جهش تولید آمادگی لازم را داریم.
وی با اشاره به اینکه در فصل تابستان قرار داریم، گفت: توجه به ظرفیت دریا به لحاظ اقتصادی و فرهنگی در این ایام ضروری است، شرایط خاصی تعبیه کنیم که برخی از آسیبها و چالشها در حوزه دریا برطرف شود، یک همصدایی را در استان داشته باشیم.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی نماینده ولی فقیه در مازندران نیز طی سخنانی اظهار کرد: جهش تولید شعار سال و تأکید مقام رهبری است که در کل کشور باید اجرایی شود.
ضرورت افتتاح کارخانه زبالهسوز ساری/ اقدام به تولید البسه مناسب
وی افزود: ما در مازندران بیش از گذشته باید در جهت تولید گام برداریم و این امر جز با مشارکت مسؤولان و همه دستگاههای مرتبط امکانپذیر نخواهد بود.
محمدیلائینی خطاب به استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: کارخانه زبالهسوز ساری که با جهش تولید ارتباط پیدا میکند، باید هر چه زودتر افتتاح شود، به بحث حمل و نقل کامیونتهای یخچالدار هم باید توجه شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران خطاب به فرمانده سپاه کربلا گفت: ما این همه از البسه جلف انتقاد میکنیم، چرا از ظرفیت گروههای جهادی سپاه پای کار چرا در این بخش و بخصوص تولید استفاده نمیشود؟
این مسؤول متذکر شد: از خسارتهای معنوی در استان باید جلوگیری کرد، حرمها با رعایت موارد بهداشتی بازگشایی شوند،
در ادامه این جلسه، احمد حسینزادگان استاندار مازندران بیان کرد: برنامهریزی مدون در بحث جهش تولید را همواره داشتیم، در چندین جلسه شورای برنامهریزی با سختگیری رشد کمی داشتیم، امسال حدود ۸۰ پروانه تأسیس نسبت به سال گذشته داشتیم.
وی تصریح کرد: در بخش آببندانها ورود پیدا کردیم ۸۰۰ آببندان در مازندران داریم، به فکر افزایش عمق در این بخش هستیم، اولویت این است که از ظرفیت دریا در بحث، پرورش ماهی، ماهی در قفس خاوریار و پرندگان استفاده کنیم.
حسینزادگان اعلام کرد: در سال جاری ۴۴ مجوز برای تأسیس اسکله اخذ کردیم که به ارتقای فضای گردشگری کمک میکند و چون مراکز تحقیقات شیلات و وزارت جهاد منابع مالی نداشتند از بخش خصوصی بابلسر مرکز صید کلیکا استفاده کردیم.
استاندار مازندران عنوان کرد: ما ۳۰ اولویت اقتصادی در استان ابلاغ کردیم، مشکل نداشتن زیرساختهای صادراتی همچنان بجاست، برای حل این مشکل به سراغ پایانههای صادراتی خواهیم رفت.
وی متذکر شد: در حوزه گردشگری صنعت و کشاورزی تعیین راهبرد شده و برنامههای اجرایی نوشتیم، در راستای اتمام پروژهها احتیاج به مدیران شجاع با قدرت ریسک بالا داریم از اینرو بخشی را به جهاد سازندگی محول کردیم.
حسینزادگان گفت: در حوزه صنعت راهبردها تعیین شد و پروژهای تعریف کردیم، در حوزه کشاورزی و دام هم همینطور، باید سمت نژادهای نو با بازدهی چند برابری برویم.
استاندار مازندران اعلام کرد: سطح ۴ هزار هکتاری زارعت چوب پیشبینی کردیم، برای تأمین مواد اولیه صنایع سلولزی واردات چوب با پوست را اگر بتوانیم از طریق بندرامیرآباد وارد کنیم.
این مسؤول گفت: بهرهگیری از زمینهای شیبدار را برای تولیدات گیاهان دارویی یا زارعت چوب را در دستور کار داریم، چون ۸۰۰ نوع گیاه دارویی در مازندران کشت خواهد شد.
وی تأکید کرد: ۱۵۶ کارخانه مازندران که ورشکسته شدند میتوانند به چرخه تولید برگردند، در سال گذشته ۶۵ کارخانه را به چرخه تولید بازگرداندیم، برای سال آینده پیشبینی کردیم ۹۰ در شهرک و ۴۰ شرکت را بازگردانیم.
حسینزادگان افزود: زباله ساری مشکل اعتباری ندارد ولی نیاز به زمان دارد، انحرافاتی وجود داشت، انتظار میرود تا پایان سال تکمیل شود، همواره موانعی در حوزههای مختلف کسب و کار رونق تولید وجود دارد.
ورود دادگستری مازندران با رویکرد حمایتی و قانونی
سپس حجتالاسلام محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری مازندران اظهار کرد: در راه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید رویکرد حمایتی و قانونی در جهت جهش تولید را خواهیم داشت، در جهت رفع مشکلات از هیچ نوع کمکی دریغ نخواهیم کرد.
وی یادآور شد: بحث سرعت بخشیدن به رسیدگی پروندههای کسانی که در حوزه تولید فعال هستند و توانمندساختن افراد و دعوی ورشکستگی مورد توجه ما است، در یک ماه اخیر از بیش از پنج فقره از این واحدها رفع اثر ورشکستگی صورت.
اکبری تصریح کرد: در بازرسی نگاه ما بر آسانسازی روند امور است، ولی با فساد در هر بخشی مقابله خواهیم کرد، درمورد اراضی قلع و قمعها و تخریبها را فراوان داریم، نباید اجازه تغییر کاربریهای زمینهای کشاورزی را داد.