در خراسان جنوبی رقم خورد؛

گیوه بافی؛ غرفه یکِ نمایشگاه اصیلا

یکی دیگر از غرفه های خاص و تک نمایشگاه اصیلا غرفه گیوه بافی از جمله غرفه‌های بسیج سازندگی خراسان جنوبی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، یکی دیگر از غرفه های خاص و تک نمایشگاه اصیلا غرفه گیوه بافی از جمله غرفه‌های بسیج سازندگی است‌.

الهام غیاثی که به عنوان اولین تولیدکننده و بافنده گیوه در خراسان جنوبی فعالیت دارد در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بیش از ۵ سال می‌شود کارم را آغاز کرده و نیروهای زیادی با من کار می‌کنند.

غیاثی با بیان اینکه ۱۲ نیرو با من کار می‌کنند، اظهار کرد: برای توسعه کارم از بسیج سازندگی تسهیلات دریافت کرده و سابقه حضور در نمایشگاه های استانی زیادی را در کارنامه کاری ام دارم.

دیگر غرفه خاص بسیج سازندگی غرفه دوخت چادر رنگی است
ناظره جلیلوند یکی دیگر از غرفه داران بسیج سازندگی حاضر در نمایشگاه اصیلا در گفت و گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: چندین سال می‌شود به دوخت چادر به ویژه چادر رنگی مشغول هستم.

وی افزود: من چون توفیق خادمیاری حریم مطهر رضوی را هم دارم هزینه بسیار کمی برای دوخت چادر از مشتری گرفته و به همین دلیل سفارشات و تولیدات بسیار زیادی دارم.

جلیلوند گفت: چادر رنگی یکی از موارد مورد نیاز تمام بانوان است و چون تنوع تولیدات بسیار بالاست همیشه مورد لطف و استقبال بانوان جهت خرید چادر رنگی هستم.

ازدیگر ویژگی های غرفه های بسیج سازندگی واگذاری غرفه به گروه‌های تولیدی چند نفره است.

گروه تولیدی بقچه یکی دیگر از غرفه های بسیج سازندگی است که در زمینه تولیدات چرمی فعالیت داشته و به صورت شرکت تعاونی کار می‌کند.

گروه تولیدی بقچه چند سالی می‌شود کارش را به صورت تعاونی آغاز کرده و تاکنون بیش از ۳۰ نفر از آموزش‌های این گروه تولیدی بهره مند شده و به صورت مجزا فعالیت دارند.

انتهای پیام/