در طرح هجرت

اقدامات محرومیت زدایی جهادگران در شادگان از تعمیرات مسکن تا فعالیت های فرهنگی



۶۰۰ جهادگر از شهرهای مختلف استان در اردوهای جهادی " هجرت" در شادگان اقدام به خدمات محرومیت زدایی کردند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی خوزستان؛ در این دوره، ۳۰ گروه جهادی متشکل از بیش از ۶۰۰ جهادگر از شهرهای بندرامام، ماهشهر، آغاجاری، باوی، شوشتر، ناحیه امام علی، غیزانیه، ناحیه دانشجویی، دانشجویان شادگان و سوسنگرد در مناطق کم‌برخوردار شهرستان به فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و آموزشی پرداختند. 

پاسدار منصوری مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شادگان  در گفتگو با خبرنگار بسیج عنوان کرد؛ در این دوره، ۱۰ واحد مسکونی برای خانواده‌های نیازمند تعمیر شد و همچنین ۱۰ حمام، ۱۰ سرویس بهداشتی و ۱۰ آشپزخانه جدید ساخته و سرامیک‌کاری شدند. علاوه بر این، رنگ‌آمیزی ۱۲ مدرسه در مناطق مختلف انجام شد که شامل ۷۲ کلاس، دفاتر و راهروهای مدارس بود." 

وی افزود: "فعالیت‌های جهادی در تمام دهستان‌های شادگان و مناطق حاشیه‌ای شهر انجام شده است و تلاش شد تا نیازهای ضروری اقشار کم‌برخوردار برطرف شود.

"  سروان منصوری همچنین از مشارکت بسیج دانشجویی خواهران در این اردوها خبر داد و گفت: "خواهران جهادگر در زمینه‌های علمی، تربیتی و مشاوره‌ای نیز در این مناطق به ارائه خدمات پرداختند و تلاش کردند تا علاوه بر حمایت‌های آموزشی، در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی نیز تأثیرگذار باشند."