دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران خبر داد؛

توزیع بیش از ۱۴ هزار سری جهیزیه در خراسان‌جنوبی

سردار حزنی با اشاره به این‌که در بحث ازدواج آسان اقدامات خوبی انجام شده،گفت: تاکنون ۱۴ هزار و ۶۴۴ سری جهیزیه با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی در خراسان‌جنوبی توزیع شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، سردار سید ضیاءالدین حزنی دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران امروز در مراسم توزیع ۲۰۰ سری جهیزیه به نیت دو هزار شهید خراسان جنوبی در این استان، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های سپاه راه‌اندازی نهضت ازدواج آسان درکشور است.

وی افزود: مهمترین هدف از این اقدام افزایش جمعیت، جلوگیری از طلاق و ایجاد شور و شعف در بین آحاد مردم است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران بیان کرد: مأموریت اصلی سپاه پاسداران، دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و امنیت پایدار است اما در کنار آن محرومیت‌زدایی، مردم‌داری و مردم‌یاری با اولویت مناطق مرزی، محروم و صعب العبور را نیز در دستور کار دارد.

سردار حزنی بر راه اندازی نهضت ازدواج آسان در کشور تاکید و عنوان کرد: ازدواج آسان باعث می‌شود که کمر طلاق در کشور شکسته شود.

وی با اشاره به اینکه در بحث ازدواج آسان اقدامات خوبی انجام شده، گفت: تاکنون ۱۴ هزار و ۶۴۴ سری جهیزیه با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی در خراسان‌جنوبی توزیع شده است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران گفت: جهیزیه‌های توزیع شده از تولیدات داخلی با هدف کمک به اقتصاد کشور تأمین شده است.

سردار حزنی یادآور شد: رسانه‌ها در حوزه مشکلات مردم، عقب ماندگی‌ها و ترویج ازدواج آسان باید اقدامات جدی انجام دهند.

سردار محمد رضا مهدوی فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی نیز در این مراسم،گفت: قرارگاه محرومیت‌زدایی در این مقطع زمانی که مشکلات اقتصادی حاکم است برای عمل به منویات مقام معظم رهبری در سپاه شکل گرفته و در راستای خدمت‌رسانی به محرومان و مناطق کم‌برخودار در حوزه‌های مختلف فعالیت دارد.

وی با اشاره به فعال بودن قرارگاه محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی افزود: امروز اولین مرحله اهدای ۲۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان نیازمند استان در سال جاری از سمت قرارگاه محرومیت‌زدایی انجام می‌شود.

فرمانده سپاه انصارالرضا علیه السلام خراسان‌جنوبی بیان کرد: در آینده نزدیک ۲۰۰ سری جهیزیه دیگر در مرحله دوم به نوعروسان نیارمند استان اهدا خواهد شد.

در پایان این مراسم از روسای کمیته‌های ستاد نهضت خدمت مومنانه و فعالان و گروه‌های حوزه محرومیت‌زدایی استان تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/