باهمت جهادی

تهیه اقلام مورد نیاز معتکفین در اهواز

رییس مجمع عالی جهادگران کشور و خوزستان گفت؛  با یاری خداوند و کمک خیران توانستیم اقلام مایحتاج تهیه افطاری و سحر روزه‌داران و معتکفان حاضر در مساجد مناطق کم برخوردار را تهیه و میان آنها توزیع کنیم

مهدی کعب رییس مجمع عالی جهادگران کشور در خصوص حمایت از معتکفان و حضور در مساجد گفت: با توجه به برگزاری مراسم اعتکاف در مساجد سراسر استان خوزستان بررسی مساجد و تامین مایحتاج آن جهت برگزاری باشکوه این آیین عبادی صورت گرفت.

او می‌گوید: با یاری خداوند و کمک خیران توانستیم اقلام مایحتاج تهیه افطاری و سحر روزه‌داران و معتکفان حاضر در مساجد مناطق کم برخوردار را تهیه و میان آنها توزیع کنیم.

این جهادگر خوزستانی در خصوص مساجدی که خردسالان و کودکان در آن به اعتکاف پرداخته بودند و یا همراه خانواده ه مساجد آمده بودند نیز برنامه‌های فرهنگی و سرگرمی نها اجرا می‌شود.

 رییس مجمع عالی جهادگران کشور در ادامه گفت: برنامه‌ریزی می‌شود با پشتیبانی و بسترسازی مناسب شاهد افزایش حضور جوانان و نوجوانان خردسالان در مساجد باشیم و بتوانیم مراجعه به مساجد و حضور در آنها را بسیار گسترش دهیم، امید است ر برنامه‌های مختلف مساجد بتوانیم تسهیلگر امورات آن باشیم و از نمازگزاران به خوبی استقبال و پذیرایی و عمل آید.

آقای کعب در پایان گفت: حلقه اتصال نسل جدید به مساجد باید محکم و محکم‌تر باشد تا آنها در تمامی مسائل علمی آموزشی فرهنگی ورزشی به مساجد مراجعه کنند و از برنامه‌های آن بهره‌مند شوند تربیت نسل جدید انقلابی در دستور کار است.