حجت الاسلام نصیرایی در هفته بسیج سازندگی؛

مجلس انقلابی با افتخار از طرح‌های بسیج به ویژه "اصلاح قانون بسیج سازندگی" حمایت می‌کند

حجت الاسلام نصیرایی با اشاره به طرح "اصلاح قانون بسیج سازندگی"، گفت: یقیناً تفکر انقلابی در مجلس انقلابی حاکم است و مجلس انقلابی با افتخار از طرح‌های بسیج به ویژه "اصلاح قانون بسیج سازندگی" حمایت می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج سازندگی کشور؛ حجت الاسلام نصیرایی با اشاره به طرح "اصلاح قانون بسیج سازندگی"، گفت: یقیناً تفکر انقلابی در مجلس انقلابی حاکم است و مجلس انقلابی با افتخار از طرح‌های بسیج به ویژه "اصلاح قانون بسیج سازندگی" حمایت می‌کند.

حجت الاسلام مجید نصیرایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری بسیج؛ "بسیج" را شجره طیبه انقلاب اسلامی و یک ظرفیت مهم مردمی دانست و اظهار کرد: بسیج، یادگار ماندگار امام خمینی (ره) است.

بسیج، کار‌های نشدنی را انجام داده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه بسیج، گره‌گشای مشکلات به ویژه در حوزه مهم محرومیت زدایی است، تصریح کرد: بسیج، بسیاری از کار‌های نشدنی را انجام داده است.

بسیج و تفکر بسیجی، بن‌بست‌ها را در مسیر تعالی و استمرار اقتدار نظام جمهوری اسلامی می‌شکند.

حجت الاسلام نصیرایی با اشاره به اینکه بسیج و تفکر بسیجی، بن‌بست‌ها را در مسیر تعالی، استمرار و اقتدار نظام جمهوری اسلامی می‌شکند، اضافه کرد: جهادگران، خط‌شکنان بی سنگر در عرصه خدمت رسانی به مردم به ویژه در حوزه محرومیت زدایی هستند و قدم‌های خیر زیادی برداشته‌اند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خدمات بسیج در ابعاد مختلف به همت اقشار سازمان بسیج مستضعفین به ویژه بسیج سازندگی در جامعه امیدآفرین است، تصریح کرد: از طرفی هم ریسمان اعتماد مردم به انقلاب اسلامی را روز بروز محکم‌تر می‌کند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس با تأکید بر اینکه عملکرد بسیج یک مدل و الگوی گذر از مشکلات برای مسئولان است، اضافه کرد: اقدامات بسیج سازندگی  الگویی برای مدیران اقتصادی کشور است و بسیار گره‌گشا خواهد بود.

حجت الاسلام نصیرایی با اشاره به طرح "اصلاح قانون بسیج سازندگی"، اظهار داشت: یقیناً تفکر انقلابی در مجلس انقلابی حاکم است و مجلس انقلابی با افتخار از طرح‌های بسیج به ویژه "اصلاح قانون بسیج سازندگی" حمایت می‌کند.