بسیج سازندگی با دستور مقام معظم رهبری در سال ۷۹ تشکیل شد و روحیه جهاد سازندگی در آن همچنان ادامه دارد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی؛ جلیل بشارتی معاون اسبق دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری، ضمن حضور در سومین نشست تخصصی مجمع عالی جهادگران کشور و کارگروه های تخصصی طی سخنانی اظهار داشت: آقای زهرایی با کارهای بسیج سازندگی به خوبی آشنا هستند.
وی با بیان اینکه کانون سنگرسازان جهاد سازندگی با شعار «سنگرسازان بی سنگر» به عنوان یک تابلو است که مستقیم حضرت امام راحل به دست ما دادند، ادامه داد: یکی از کار های جهاد سازندگی در سال ۵۸ در همه روستا ها تشکیل شوراهای اسلامی روستا ها بود.
معاون اسبق دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه عرفی که جهاد سازندگی در آن زمان تشکیل داد به عنوان یک رسم اداری نیز شناخته شد، خاطرنشان کرد: جهاد در همه بخش های روستایی نقش داشت و با شروع جنگ جهاد با همین بنیه نمایندگانی را به جبهه فرستاد و مسئولیت پشتییانی از مهندسی جنگ را به جهاد سازندگی داده شد.
بشارتی افزود: البته سپاه و ارتش نیز پشتیبانی مهندسی داشتند اما مسئولیت پشتیبانی با جهاد سازندگی نیز بود.
وی با اشاره به اینکه کارهای بزرگی در جنگ توسط جهاد سازندگی انجام شد، اضافه کرد: عبور از رمل نیز با پشتیبانی جهاد سازندگی انجام شد و این نتیجه یک کار پشتیبانی مهندسی قوی جهاد سازندگی بود.
معاون اسبق دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری مطرح کرد: بحمدالله یک موج جدیدی در دولت جناب آقای رئیسی شکل گرفته است و آقای رئیسی علم سازندگی را بلند کردند.
بشارتی با اشاره به رویکرد جهادی دولت سیزدهم گفت: این بدان معنا نیست که جهاد سازندگی از بین رفته است بلکه بسیج سازندگی با دستور حضرت آقا در سال ۷۹ تشکیل شده و روحیه آن همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه ما انتظار داریم که جهاد سازندگی سالهای اول انقلاب مجددا متبلور شود، یادآور شد: باید حرکت داشته باشیم و راهیان پیشرفت باشیم و حضرت آقا از ما مطالبه کرده است که جهاد سازندگی احیا شود.
معاون اسبق دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه حضرت امام در سال ۵۸ دو حکم دادند که حکم تشکیل سپاه پاسداران و جهاد سازندگی بود، مطرح کرد: این دو یعنی سپاه پاسداران و جهاد سازندگی بال های شاهین انقلاب اسلامی هستند.
بشارتی با بیان اینکه تا احیای جهاد سازندگی راه طولانی داریم، اظهار داشت: دست همه جهادگران بسیجی را می بوسم که جز پاک ترین اقشار جامعه ما هستند که در دور ترین مناطق به مردم خدمت رسانی می کنند.
وی اضافه کرد: جمع امروز ما یکی از جلوه های جهاد سازندگی است و نسل اندیشه پرداز پیشکسوت باید در کنار جوانان باشند.
معاون اسبق دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اگر همه اقشار در کنار هم و با هم نمی رفتند جهاد سازندگی هم تشکیل نمی شد.
بشارتی با بیان اینکه باید این جلسات بیشتر باشد و پیشکسوتان مطالبی دارند که باید منتقل کنند، یاد آور شد: باید شکل اردو ها را عوض کنیم و حرکت جهادی می تواند حرکت کف خیابان اخیر را هم جمع کند.