حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری؛

قرارگاه جهادی ویژه محیط زیست و منابع طبیعی تشکیل شود

منابع طبیعی و محیط زیست و دنبال کردن سیاست‌های کلی نظام و فرامین رهبری حکیم عالیقدر در این زمینه باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و مجموعه‌های جهادی ما باید به میدان بیایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران در نطق سخنرانی خود در نمازجمعه 13 اسفند 1400 تصریح کرد: منابع طبیعی و محیط زیست و دنبال کردن سیاست‌های کلی نظام و فرامین رهبری حکیم عالیقدر در این زمینه باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و مجموعه‌های جهادی ما باید به میدان بیایند. اینجا برای شکل‌گیری قرارگاه جهادی است و نهادهای مسئول و این همه نهادهای جهادی قوی و مردم پایه را فراخوان کنند تا برای حفاظت از محیط زیست و توسعه منابع طبیعی و درختکاری در کشور در نظر داشته باشند که یک تشکیلات تشریفاتی نیست بلکه حیاتی است و امروز و فردای ما و حیات طیبه ملت ما در گروی صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی و ارج نهادن به این نعمت بزرگ است.

وی در ادامه این مطلب افزود: امیدواریم در این زمینه (منابع طبیعی) اتفاقات تازه‌ای بیفتد و هزاران گروه جهادی پر برکت به میدان بیایند و مساجد، مومنین، ائمه جماعات و جمعه و  همچنین گروه‌های گوناگون دست به دست هم دهند و این واجب الهی بر زمین مانده را انجام دهند تا اتفاق ملی در این بخش صورت گیرد چرا که تا روحیه جهادی نیفتد کار ما در صیانت از محیط زیست به سرانجام نمی‌رسد چرا که این بخش فرهنگ سازی می‌خواهد.