مراسم نذر فاطمی در مشهد مقدس؛

نیکوکاری و کمک مومنانه مصداق تحقق بخشیدن مسیر اهل بیت(ع) است

آیت الله علم الهدی گفت: اقدام نذر فاطمی و كمك مومنانه در راستای تحقق بخشیدن مسیر اهل بیت(ع) است و امیدواریم دیگر ارگان ها در این راستا گام بردارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی استان خراسان رضوی: در مراسم نذر فاطمی همراه با دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به نیابت شهید حاج قاسم سلیمانی، و با حضور جانشین محترم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار فدوی و آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، توزیع 125 هزار بسته معیشتی در استان خراسان رضوی صورت گرفت.

آیت الله سید احمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد صبح امروز در مراسم توزیع 125000سبدمعیشتی به مناسبت بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: احسان و نیکوکاری در حضر ت فاطمه زهرا(س) نسبت به افراد نیازمند وجود دارد و حال نام صدیقه بر روی این عمل یعنی نذر فاطمی گذاشته شده است که بسیار عمل مقدسی است.

وی خاطر نشان کرد: این اقدام در راستای تحقق بخشیدن مسیر اهل بیت(ع) است و امیدواریم دیگر ارگان ها در این راستا گام بردارند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی بیان داشت: بسیاری از حرکاتی که در زندگی خودمان در راستای پیروی مسیر اهل بیت(ع) انجام می‌دهیم خاطرات فضیلت و مظلومیت آن ها را برای ما تداعی می کند، مظلومیتی که برای سلطه بر تمام شخصیت و ظرفیت پیغمبر(ص) ایجاد شد و انواع دست درازی ها صورت گرفت و انواع مظالم برای این عزیزان انجام شد.

آیت الله علم الهدی با اشاره به واقعه فدک و شهادت حضرت زهرا(س) تصریح کرد: فدکی را غصب کردند که منافع آن در اختیار نیازمندان آن زمان بود، به بهانه ارث نگذاشتن پیامبر(ص) آن را گرفتند در حالی که فدک ارث نبود بلکه هدیه پیامبر(ص) در زمان وجود به حضرت فاطمه زهرا(س) بود و در زمان پیغمبر فدک در اختیار حضرت زهرا(س) بود.

وی افزود: یهودیان برای جنگ نکردن و مسلمان نشدن حاضر شدند که زمین هایشان را اهدا کنند که پس از اهدا آیه نازل شد که زمین هایی که بدون جنگ به دست می آید از آن خدا و پیامبر(ص) است و همه مفسرین اهل سنت این مسئله را مفصل بیان کرده اند.

امام جمعه مشهد گفت: دو سال قبل از فوت پیامبر و بعد از اینکه این باغستان فدک به پیامبر واگذار شد و ایشان به حضرت فاطمه(س) دادند، خود یهودیان آمدند و این زمین ها را از حضرت فاطمه زهرا(س) اجاره کردند و درآمد آن را به صورت تمام بین فقرا تقسیم کردند و در سال دوم پس از تقسیم تمام اموال که از صبح تا شب به طول انجامیده بود حضرت علی(ع) از حضرت فاطمه الزهرا(س) می خواهند که غذایی بیاورند و مشخص می شود که دو روز است که هیچ غذایی در خانه پیدا نمی شود.

وی عنوان داشت: در قسمت هایی از صحبت های پیامبر(ص) آمده است که گفته است که می بینم که حضرت فاطه زهرا(س) را می زنند تا سند فدک را بگیرند. این سنت بذل فدک به فقرا با این نذر فاطمی که امروز اجرا می شود مناسبت دارد که این را نهاد مقدس سپاه امام رضا(ع) انجام دادند.

آیت الله علم الهدی اظهار کرد: ان شاء الله این نذر در ساحت حضرت زهرا(س) قطع نشود و امیدواریم خداوند متعال وسعتی عنایت فرماید تا این مشکلات از جامعه ما مخصوصا اقشار آسیب پذیر برطرف شود.