شناسه خبر :۸۵۳۰

برداشت جو در« ساری »

نسخه مناسب چاپ
عکاس: 
غلامرضا رضایی آغوزگله

جو از محصولات مهم زراعی سرزمین جلگه جنگلی مازندران است. در سال های اخیر به طور میانگین ۶۰ هزار تن خوشه پرچین جو پاییزه در اراضی این استان کشت و برداشت شده است. کشاورزان چهاردانگه هر ساله در ماه‌های مهر و آبان به کشت و در تیر و مرداد به برداشت سنتی و ماشینی این محصول زراعی می‌پردازند. از خوشه‌های جو برای خوراک انواع دام و از ساقه‌های باقی‌مانده آن برای تعلیف دامداران استفاده می‌شود./ بر گرفته ار سایت خبرگزاری فارس

    دیدگاه ها

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    تازه ها