شناسه خبر :۱۰۶۱۶

تولید شیره و کشمش در ملایر

نسخه مناسب چاپ

شیره انگور ماده‌ای است شربت مانند و غلیظ (با گرانروی بالا) که از آب انگور استحصال می‌شود. با انجام عملیات تبخیر و تغلیظ بر روی آب انگور شاهد عمل آوری شیره انگور هستیم. ملایر شهری در غرب ایران و معروف به زادگاه انگور و فرآورده‌های آن یعنی «کشمش» و «شیره انگور» است. این شهرستان به‌طور ویژه با دارا بودن ۱۰ هزار و ۴۹۸ هکتار باغ انگور که بیش از ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور است از جایگاه منحصربه‌فردی در کشور برخوردار است. عمده ارقام انگور کشت‌شده در شهرستان ملایر رقم کشمش سفید و کشمش قرمز است و سایر ارقام همچون صاحبی، یاقوتی، فخری، عسگری، شاهانی، ریش‌بابا، منقا و انگور سیاه نیز در این شهرستان کشت می‌شود که برای مصارف تازه خوری و سایر فرآورده‌های دیگر استفاده می‌شود./ برگرفته از سایت باشگاه خبرنگاران جوان

    دیدگاه ها

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    تازه ها