در چابهار صورت گرفت؛

بازدید آیت الله رئیسی از پروژه ساخت هزار واحد مسکونی برای محرومان چابهار توسط بسیج سازندگی

رئیس‌جمهوری در ادامه بازدیدهای میدانی خود در نخستین روز از سفر استانی سیستان و بلوچستان به منطقه محروم مرادآباد چابهار رفت و از طرح ساماندهی مسکن کپرنشینان این منطقه و روند پیشرفت کار پروژه ساخت یک هزار واحد مسکونی برای محرومان بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری دولت سیزدهم روز پنجشنبه (یازدهم شهریورماه) دومین سفر استانی خود را به حوزه سواحل مکُران در چابهار اختصاص داد و از طریق فرودگاه کنارک با استقبال نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، استاندار و جمعی از مسوولان وارد این شهرستان راهبردی شد. سیدابراهیم رئیسی پس از بازدید از پروژه یک هزار واحدی مسکن و گفت‌وگو با دست‌اندرکاران آن، با حضور در منطقه کپرنشینی مرادآباد به طور مستقیم با مردم این منطقه محروم به گفت‌وگو نشست و از نزدیک از مشکلات و نارسایی‌های این منطقه مطلع شد.

رئیس‌جمهوری ساماندهی وضعیت مسکن ساکنان محله محروم مرادآباد را مورد تاکید قرار داد و گفت: کپرنشینی به هیچ وجه شکل مطلوبی برای زندگی و وضعیت مطلوبی برای مردم نیست و سامان‌دادن وضعیت این بخش از هموطنان‌مان بسیار اقدام پسندیده‌ای است که برای مجریان و بانیان آن برکات دنیوی و اخروی فراوانی دارد.

رئیسی با قدردانی از خدمات و اقدامات ارزشمند و خداپسندانه مجموعه بسیج و سپاه در بخش‌های مختلف از جمله ساخت مسکن برای محرومان جامعه اظهار داشت: وزیر راه و شهرسازی در دولت با همکاری نیروهای بسیجی اخص بسیج سازندگی و سپاهی برای کمک به بهبود وضعیت معیشت و زندگی مستضعفین و محرومین سیستان و بلوچستان از هیچ اقدام و خدمتی فروگذار نخواهند کرد.

حدود نیمی از جمعیت چابهار به صورت حاشیه‌نشینی زندگی می‌کنند و از امکانات ضروری زندگی همچون آب و برق و راه دسترسی برخوردار نیستند پس حضور رئیس جمهوری در بین مردم مناطق "چهارده‌گانه" حاشیه‌نشین این شهر و بررسی روند پیشرفت طرح‌های هزار واحدی ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی هم به صورت سرزده دور از انتظار نیست.

«تامین شبکه آب آشامیدنی لوله‌کشی، ساخت جاده و تکمیل بزرگراه‌ها و همچنین تکمیل راه آهن و ساخت فرودگاه بین‌المللی ازجمله نیازهای این منطقه است»

منطقه آزاد چابهار به دلیل موقعیت راهبردی که دارد و از طریق بنادر شهید کلانتری و شهید بهشتی به دریای عمان و اقیانوس هند متصل است نقش پررنگی در مباحث اقتصادی دارد و اکنون که زمینه پهلوگیری کشتی‌های اقیانوس‌پیما در این منطقه فراهم شده، اهمیت زیادی پیدا کرده است و شاهد بودیم که طی ۲۴ ساعت گذشته چهار کشتی حامل انواع کالاهای اساسی در بندر شهید بهشتی پهلو گرفتند.

 چابهار علاوه بر مرز دریایی، با پاکستان هم مرز خاکی دارد. درواقع فقط مرز ریمدان که ۱۲۰ کیلومتر با چابهار فاصله دارد بهترین مسیر و راه دسترسی ایران به ۳۷ درصد جمعیت جهان در پاکستان، چین و هند است لذا توجه به زیرساخت‌های این منطقه برای افزایش روابط تجاری و اقتصادی از الزامات مهم کشور به شمار می‌رود.

از آنجا که سفر آیت‌الله رئیسی به چابهار به صورت سرزده و بدون اطلاع قبلی انجام شده است، برخی از مسوولان پیش‌بینی کرده‌اند که وی برای بررسی موانع پیش روی پیشرفت این خطه محروم اما پرظرفیت کشور و همچنین واکاوی فرصت‌ها و چالش‌ها به حوزه سواحل مکران سفر کرده است. 

چابهار امروز با دارا بودن سه بخشِ «مرکزی، پُلان و پیرسهراب» ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده است.

نخستین سفر رییس جمهوری، هفته گذشته به استان خوزستان بود.

رئیس جمهوری در بدو ورود از اسکله بندر کنارک دیدن کرد و قرار است از مناطق حاشیه ای چابهار بازدید و سپس در جلسه ای با حضور هیات همراه و مدیران سیستان بلوچستان در سالن منطقه ازاد چابهار شرکت کند.

وزرای کشور، نیرو، راه و شهرسازی،اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس دفتر رییس‌جمهوری، آیت‌الله رئیسی را در این سفر همراهی می‌کنند.

در این بازدید مقرر شد در خصوص چگونگی تسریع در ساماندهی وضعیت این منطقه محروم در جلسه شورای اداری استان تصمیم‌گیری شود.

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.